Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta.

Prin urmare, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul architectonic al acesteia.

Exista libertate deplina la alegere: culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne, doua variante de acoperire finala, cu strat lucios sau mat al suprafetei, o gama larga de elemente de finisaj, toate acestea pentru un acoperis frumos si eficient, pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.

[row_in]

Tigla CLASIC

tigla-metalica-clasic

Este profilata din otel de grosime 0,50 mm, zincat (Z200-Z275), acoperit cu un strat de vopsea in varianta lucioasa si mata.

Acest tip de tigla metalica este cel mai des utilizat, seamana cu tiglele clasice si se foloseste la constructiile cu regim rezidential.

 

Tigla BALCANIC

Este un produs elegant si rezistent, imbinand aspectul traditional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansata.

Acest tip de invelitoare este preponderent folosita in renovarile cladirilor dand un aspect elegant de conservare.

Retro Panel

Panourile de acoperis din tabla faltuita cu imbinare click reprezinta o solutie moderna in domeniul productiei de acoperisuri, cat si o alternativa simpla si rapida pentru acoperisurile traditionale “cu falt”.

Estetica incontestabila a acoperisului cu inclinatie mare

[/row_in]