Decra Elegance vine în întâmpinarea celor care apreciază rafinamentul suprafeţelor satinate în culori pastelate sau exclusivismul unor culori intense, strălucitoare.

Cu o greutate de până la 8 ori mai mică decât a ţiglei clasice, sistemul depăşeşte cu mult performanţele ceramicii, betonului sau bitumului, iar modul de fixare îl face practic indestructibil. Calitatea şi aspectul suprafeţei superioare este la înalţimea celor mai mari aşteptari.

Pudra polimerică electrostatică, consolidată termic, este foarte elastică şi cel mai important, rezistentă la radiaţiile ultraviolete. Folosirea acestui tip de acoperire are menirea să asigure premizele longevitaţii produsului. Astfel, culorile nu pierd pe toată durata de viată a ţiglei mai mult de 5% din strălucirea lor originală.

In funcţie de suportul pe care este construit, Decra Elegance se clasifică în:

  • Decra Elegance Acoustic Double – suport oţel dublu ce inglobează un strat fonoabsorbant
  • Decra Elegance Acoustic Strip – suport oţel monostrat cu benzi fonoabsorbante dorsale
  • Decra Elegance – suport oţel monostrat

Toate cele trei modele de mai sus, în funcţie de finisajul superior se clasifică după cum urmează:

 

Decra Elegance High Gloss

Finisajul superlucios al modulului Decra Elegance High Gloss furnizeaza o oportunitate unica de a explora si exploata integritatea fluida a otelului. – Detalii

Decra Elegance Satin

Modulele Decra Elegance Satin sunt proiectate sa asigure un finisaj economic si atractiv pentru toate acoperisurile cu panta de cel putin 10° – Detalii