Ferestrele de mansarda nu mai reprezinta azi un accesoriu, astfel, acestea se prezinta pe piata constructiilor ca fiind o cerinta mai ales in cazul cladirilor nou construite.Va oferim la preturi competitive ferestre de mansarda marca FAKRO. Aceasta colaborare prezinta pentru societatea noastra un nou obiectiv bine conturat, astfel oferim in continuare produse de cea mai buna calitate.
„Firma Fakro a fost infiintata in anul 1991 in Polonia. Astazi este unul dintre primiii producatori de ferestre de mansarda din lume, avand 15 % cota parte din piata mondiala.”
Ferestrele de mansarda FAKRO prezinta siguranta atat pentru persoanele care lucreaza pe acoperis cat si pentru persoanele care locuiesc in mansarda. Geamul securizat, feroneria intarita si cerceveaua ranforsata transforma fereastra FAKRO in topSafe FAKRO.

Principalele performante ale sistemului topSafe sunt:

  • solutiile patentate pentru sistemul de balamale confera recunoastere si impun noi standarde;
  • constructia robusta, atat pentru partile metalice cat si pentru cele din lemn, confera trainicie;
  • ranforsarea partilor inferioare a cercevelei.

FERESTRE DE MANSARDA

Ferestre mansarda FakroFerestre mansarda Fakro2Ferestre BilkaT – ferestrele cu articulare mediană, fabricate din lemn de pin, sunt recomandate pentru toate tipurile de încăperi situate la mansardă. Se montează pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15⁰ şi 90⁰.

Din punct de vedere al dotărilor şi al parametrilor tehnici, distringem trei mari categorii:

I – standard (FTS – V U2);
II – profil cu modelele: profi (FTP-V U3), profi white (FTU-V U3), profi electro (FTP-V U3 Electro);
III – speciale (FTT U5 Termo, FTP – VP2 Secure).
Clapeta de ventilaţie V40P permite ajustarea automată a volumului de aer în funcţie de diferenţele de presiune dintre interior si exterior. Datorită clapetei de aerare V40P se reduc costurile pentru energie generate de pierderile de căldură cu ocazia aerisirii. Clapeta de aerare automată FAKRO asigură o clasă superioară de etanşeitate a ferestrei chiar şi în cazuri de vânt puternic.
Toate clapetele de aerare au posibilitatea de reglare manual, până la închiderea completă.


Ferestre mansarda Fakro3

PT – pentru acoperişuri cu pantă cuprinsă între 15⁰ – 90⁰Ferestre mansarda Fakro4.
Ferestrele PT sunt construite cu profile din PVC albe (RAL 9010), de tip multi-cameral, întărite cu profile U din oţel.
Sunt create, în mod special, pentru încăperile cu nivel ridicat de umiditate (băi, bucătării, piscine) deoarece materialul din care se fabrică este foarte rezistent la coroziune şi nu absoarbe umezeala.
La comandă, sunt disponibile şi în culoarea “stejar auriu” (PTP-V/GO).

 

RAME DE ETANSARE

Ferestre mansarda Fakro5

Ramele de etanşare permit îmbinarea etanşă a ferestrelor cu materiale învelitoare uzuale. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor. La comandă se pot executa şi rame speciale.

Nou în oferta Fakro: rama de etanşare cu hrido şi termoizolare (EYV-A cu XDP).

O altă noutate Fakro: rama de etanşare cu ezolare termică suplimentară EHV-AT Thermo. Materialul termoizolator este lipit pe interiorul ramei şi aderă strâns la tocul ferestrei creând un cadru termoizolant. Această ramă de etanşare îmbunătățește semnificativ coeficientul de transfer termic.

 

 

FERESTRE DE ACCES PE ACOPERIS STANDARD

Ferestre mansarda Fakro6

Ferestre mansarda Fakro8Pentru acoperişuri cu ramă cuprinsă între 15⁰ – 55⁰. Aceasta fereastră are partea
transparantă fabricată din policarbonat (rezistent la temperii şi acţiunea razelor UV). Sunt destinate numai pentru încăperi nelocuibile.

 

 

 

Ferestrele din gama WG

Ferestre mansarda Fakro7Ferestre mansarda Fakro9Sunt destinate pentru acoperişuri cu panta cuprinsă între 15⁰ – 60⁰. Aceste ferestre sunt dotate cu geamuri securizate rezistente la grindină. Sunt destinate numai încăperilor nelocuibile. Rama universal de etanșare este parte componentă a ferestrelor WG și se potrivește la toate tipurile de învelitori.