rukki

Acoperisurile metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani. Portofoliul Ruukki include o gama variata de modele si culori de invelitori pentru acoperisuri: tigle metalice, tabla plana prefaltuita model clasic, tabla plana faltuita manual sau tabla cutata (profile trapezoidale). Cu siguranta vei gasi in oferta Ruukki optiunea perfecta pentru casa ta, indiferent daca aceasta este moderna sau traditionala.
DETALII>>
  

logobilka1

Sunteţi în căutarea unui acoperiş? Vreţi să scăpaţi de problemele create de vechiul acoperiş sau vă mutaţi la casă nouă şi nevoia unui sistem complet pentru acoperiş v-a adus pe pagina noastră? Aţi ajuns unde trebuie! Mai jos găsiţi punctele forte ale ţiglei metalice BILKA.

Se poate opta pentru un acoperiş din ţiglă metalică: ȋn culori şi nuanţe clasice sau moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat şi o gamă largă de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat.
DETALII>>