Iti plac liniile drepte, simple si clare?

Atunci trebuie sa alegi tigla metalica Gerard Classic. Tigla metalica Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta pentru acoperis in orice conditii climatice.

profil-classicTigla metalica Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta in orice conditii climatice. Profilul pentru acoperis Gerard Classic se potriveste oricarui stil arhitectural, asigurand o personalitate aparte atat proiectelor rezidentiale cat si celor comerciale. Gama de tigla metalica Gerard Classic este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.

In profilul tiglei metalice Gerard Classic se regasesc calitatea si excelenta traditiei vechilor mestesugari, inspirand astazi arhitecti si designeri de top. Prin simplitatea sa se potriveste oricarui acoperis cu modele geometrice mai mult sau mai putin pronuntate. profilul sau special ajuta la colectarea eficienta a apei de ploaie.

Culori disponibile:

Tigla metalica Gerard Classic culori

 

 

 

 

 

 

Date tehnice 
Lungime Totala1320 mm
Acoperire pe modul0,465 mp
Greutate modul3,2 kg
Lungime utila1257 mm
Acoperire pe mp2,15 module
Greutatea pe mp6,9 kg
AplicabilitatePanta de minim 12⁰